Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@08:13:54 GMT

مصرف این نوشیدنی در فصل سرد ممنوع

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۴۱۰۹

مصرف این نوشیدنی در فصل سرد ممنوع

 نوشیدن مایعات داغ مخصوصا چای، یک پیشنهاد دلچسب در فصل سرد است. طبق تحقیقات علمی و بررسی آمار‌های گوناگون، افرادی که در فصل سرما به نوشیدن بیش از اندازه چای اقدام می‌کنند ۶۱ درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری‌های کلیوی قرار می‌گیرند.


عوارض مصرف بیش از اندازه چای داغ در فصل سرما

کارشناسان معتقدند مصرف بیش از حد چای داغ در فصل زمستان باعث افزایش سلول‌های چربی در بدن، اختلالات کلیوی، فشار خون و قند خون بالا، استعمال دخانیات و کاهش فعالیت‌های ورزشی خواهد شد که در نهایت می‌تواند باعث نارسایی و آسیب به کلیه‌ها شود و همچنین می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر نفوذ انواع باکتری‌ها و ویروس‌ها کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نارسایی کلیوی بر اثر مصرف چای

مصرف بیش از اندازه چای داغ در فصل سرما می‌تواند کلیه‌های شما را نابود کرده و باعث نارسایی آن‌ها شوند. حالت تهوع، استفراغ، بی اشتهایی، ضعف بدن، اختلال در خواب، کاهش تمرکز، گرفتگی عضلات پا، تورم مچ پا، بروز احساس خارش و سوزش درسطح پوست بدن، درد قفسه سینه، نفس کوتاه، سریع و بالا رفتن فشارخون از علائم ابتلا به بیماری نارسایی کلیه هستند.

طبق آمار در کشور انگلستان سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر بر اثر مصرف چای داغ در سرما جان خود را از دست می‌دهند. افرادی که در رژیم غذایی خود نوشیدن چای را در اولویت برنامه غذایی قرار می‌دهند، بیش از بقیه افراد دچار بیماری‌های کلیوی خواهند شد.

سوءهاضمه یکی از بیماری‌های رایج و شایع در افراد است که به دلیل عملکرد سیستم نامناسب دستگاه گوارش و معده ایجاد می‌شود و اگر فردی به صورت ناشتا یا بعد از خوردن وعده غذایی در فصل زمستان به نوشیدن چای داغ یا مواد کافئین دار اقدام کند، احتمال ریسک ابتلا به بیماری سوء هاضمه را در خود افزایش خواهد داد.


تاثیر چای داغ بر سلامت دندان‌ها

یکی دیگر از مضرات نوشیدن چای داغ در فصل سرما، خراب شدن دندان هایتان است. محققان معتقدند که مایعات داغ در فصل سرد با تأثیر بر روی دندان‌های سرد، ابتدا باعث ایجاد درز و ترک در دندان‌ها و سپس با رشد باکتری‌ها در داخل دندان‌ها موجب نابودی کامل دندان‌ها می‌شود.
نوشیدن چای داغ، ریسک ابتلا به سرطان‌ها را افزایش می‌دهد

نوشیدن چای داغ می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان ریه، سرطان کبد، سرطان معده و سرطان دستگاه گوارش را در افراد گسترش دهد.

در بعضی از مناطق خوردن چای یک رسم و سنت قدیمی است که افراد آن منطقه به هیچ وجه راضی به ترک آن نیستند. طبق پژوهش‌های انجام شده در این مناطق، سرطان مری مخصوصا از نوع سنگفرشی آن روز به روز در حال افزایش است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چای سرطان زمستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد