Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@21:12:23 GMT

۷ ترفند ساده برای از بین بردن عفونت چشم

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۲۷۷۵

خبرگزاری میزان-قرمز شدن چشم‌ها گاهی به دلیل بیماری‌های چشمی و گاهی به دلیل تغییرات شرایط آب و هوا بروز می‌کند. از آلرژی گرفته تا ویروس و باکتری هر یک می‌توانند دلیل عفونت چشم باشند که می‌توان با راه‌های درمانی خانگی آن را برطرف کرد.

خبرگزاری میزان - آنا نوشت: چشم عضو مهمی در بدن انسان‌ها است که باید به خوبی از این عضو مهم و حیاتی بدن محافظت شود؛ این محافظت می‌تواند نقش مهمی در زندگی ما ایفا کند؛ البته گاهی ممکن است است دچار عفونت شود؛ عفونت چشم یکی از مشکلات رایجی است که سن‌و‌سال نمی‌شناسد و علت آن هم می‌تواند باکتری، ویروس، آلرژی یا سایر علل میکروبیولوژیکی باشد؛ البته این موضوع می‌تواند راه‌های درمانی خانگی نیز داشته باشدکه در ادامه مطلب می‌خوانید:

از محرک‌ها دوری کنید

هر چند نمی‌توان از عوامل محیطی که می‌توانند سبب واکنش‌های آلرژیک شوند به طور کامل اجتناب کرد، اما دست کم می‌توانید کمتر در معرض آن‌ها قرار بگیرید، وقتی میزان گرده‌ها زیاد است، در‌ها و پنجره‌ها را بسته نگه دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محیط خانه را از گرد و خاک پاک کنید و مرتبا جاروبرقی بکشید. از تصفیه کننده‌ی هوای داخل استفاده کنید تا کیفیت هوای محیط بسته را بهتر کنید. از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مانند رنگ مو و عطر خودداری کنید.

کمپرس سرد

گذاشتن کمپرس سرد روی چشم می‌تواند خارش و درد را تسکین بدهد و ضمنا از تورم و التهاب کم کند. می‌توانید هر کدام از این راهکار‌ها را به کار ببرید: یک تکه پارچه‌ی بدون پُرز را در آب سرد فرو برده، بچلانید و آن را روی چشم‌های بسته‌تان بگذارید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمپرس را بردارید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید. چند تکه یخ را در پارچه‌ای بدون پُرز بپیچید و آن را روی چشم‌های بسته‌تان بگذارید و بعد از ۵ دقیقه بردارید. یک قاشق سرد را روی چشم‌های بسته‌تان بگذارید.

محلول آب‌نمک

شستشوی چشم‌ها با محلول خانگی آب‌نمک نیز راهکار موثر دیگری است که اگر چیزی در چشم‌تان گیر افتاده می‌توانید به کار ببرید.

محلول آب‌نمک برای کاهش التهاب چشم مفید است و کمک می‌کند هر گونه آلودگی که در چشمهاست پاک شود. یک دوم قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب مقطر حل کنید. آب را به جوش بیاورید و سپس اجازه دهید تا خنک شود. حالا با کمک آیکاپ یا قطره چکان از آن استفاده کنید و این کار را روزی چند بار انجام دهید.

مرهم چای سیاه

مرهم چای سیاه نیز راهکار مناسب دیگری برای تسکین ورم ملتحمه چشم است. تانین‌های موجود در چای سیاه برای چشم‌ها آرامش بخش‌اند و به کاهش درد و التهاب کمک می‌کنند.

دو عدد چای سیاه کیسه‌ای را در دو فنجان آب گرم به مدت ۵ دقیقه بخیسانید. کیسه‌ها را خارج کرده و آن‌ها را در بشقاب تمیزی قرار دهید تا کمی خنک شوند. حالا از این کیسه‌ها به عنوان مرهمی گرم روی چشم‌های بسته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استفاده کنید. این کار را روزی ۳ تا ۴ بار انجام دهید تا علائم تسکین یابند.

بابونه

بابونه خاصیت قوی ضد آلرژی دارد و ترشح هیستامین‌ها را مهار می‌کند که برای جلوگیری از واکنش آلرژیک مفید است. اگر از چای بابونه به عنوان کمپرس سرد یا چشم شویه استفاده کنید، خارش و التهاب چشم کم خواهد شد. دو عدد چای کیسه‌ای بابونه را در دو فنجان آب گرم بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. کیسه‌ها را خارج کرده و جداگانه در یخچال بگذارید. کیسه‌های سرد شده را حدودا ۱۰ دقیقه روی چشم‌های بسته‌ی خود قرار دهید. این کار را روزی ۳ تا ۴ بار انجام دهید. همچنین می‌توانید از چای بابونه‌ی خنک شده به عنوان چشم شویه استفاده کنید.

گلاب

گلاب خالص نیز راهکار خانگی موثر دیگری برای تسکین ورم ملتحمه آلرژیک است. گلاب خاصیت آرام کنندگی و خنک کنندگی دارد و می‌تواند محرک‌هایی را که موجب قرمزی و خارش چشم‌ها می‌شوند پاکسازی کند. ویژگی ضد التهابی و آرامشبخشی گلاب به کاهش قرمزی و خارش چشم‌ها کمک می‌کند. روزی ۲ تا ۳ بار چشم‌ها را با گلاب خالص بشویید. دو عدد پنبه توپی را به گلاب آغشته کرده و آن‌ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی چشم‌های بسته‌تان قرار دهید.

ریحان مقدس

ریحان مقدس خاصیت ضد التهابی و آرام کنندگی دارد که از چشم‌ها در برابر آسیب‌های محیطی و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. همچنین ریحان مقدس می‌تواند چشم‌ها را از محرک‌ها پاک کند. یک مشت برگ ریحان مقدس را در یک فنجان آب گرم بریزید، روی آن را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. آب آن را بگیرید و بگذارید خنک شود. از این آب برای شستشوی چشم‌ها استفاده کنید. این کار را روزی ۲ تا ۳ بار انجام دهید. همچنین می‌توانید پارچه‌ی تمیز بدون پُرزی را به این دمنوش آغشته کرده و به عنوان کمپرس گرم از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: کرونا موجب بروز چه عوارضی روی چشم می‌شود؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت عفونت چشم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عفونت چشم کار را روزی بار انجام دهید استفاده کنید ریحان مقدس عفونت چشم چای سیاه فنجان آب کیسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، زخم بستر معمولاً در افرادی که به طور مداوم بر روی بستر یا صندلی نشسته یا دراز کشیده‌اند، رخ می‌دهد. افراد مسن، دارای بیماری‌های مزمن مانند دیابت یا فشار خون بالا، محدود به حرکت یا ناتوان در حرکت، افراد چاق، و کسانی که تحت درمان‌هایی که موجب ناتوانی یا محدودیت حرکت شوند، در خطر بیشتری از ابتلا به زخم بستر هستند.

زخم بستر به طور عمده به دلیل فشار طولانی مدت و یا فشار مکرر بر روی یک نقطه خاص از بدن ایجاد می‌شود. فشار مداوم می‌تواند جریان خون را به نقطه مورد فشار کاهش دهد، که منجر به تخریب بافت پوستی می‌شود.

ضرورت درمان سریع‌تر زخم بستر برای جلوگیری از تشدید مشکل و عواقب جدی‌تری نظیر عفونت‌های خطرناک، تشکیل بافت‌های تخریبی عمیق‌تر، و ایجاد مشکلات جدی در سلامتی بیمار بسیار حیاتی است. زخم‌های بستر ممکن است به طور مستقیم عوارض نامطلوبی ایجاد کنند، از جمله درد، عدم توانایی حرکت، و افزایش زمان بستری بیمار، که همگی می‌توانند به کاهش کیفیت زندگی بیمار منجر شوند.

بنابراین، اقدامات سریع و مؤثر برای تمیز کردن، درمان و پیشگیری از زخم بستر، از جمله استفاده از بسترهای مناسب، تغذیه بهینه، مراقبت دقیق از پوست، استفاده از بهترین پماد برای زخم بستر و تکنولوژی‌های پزشکی نوین، و به‌کارگیری پانسمان زخم بستر در منزل به صورت دوره‌ای، امری ضروری است.

مؤسسه پرستاری توانبخش، با استفاده از بهترین تجهیزات و تکنیک‌های روز دنیا، به بیماران گرامی خدمات درمان و پانسمان زخم بستر در منزل ارائه می‌دهد. شما می‌توانید از طریق شماره زیر برای مشاوره تلفنی رایگان با متخصصان ای موسسه پرستاری در تماس باشید.

مشاوره تلفنی رایگان: ۰۲۱۶۶۹۲۳۹۳۷

درمان زخم بستر در منزل

درمان زخم بستر در منزل، یک روش مؤثر و مناسب برای مراقبت و بهبودی زخم‌های بستر است که توسط پرستاران مجرب و آموزش‌دیده انجام می‌شود. این روش درمانی به دلایل زیر، ترجیح داده می‌شود:

حفظ راحتی بیمار: درمان زخم بستر در منزل به بیمار این امکان را می‌دهد که در محیطی آشنا و آرام با خانواده‌اش باشد. این موضوع می‌تواند بهبود روحی و روانی بیمار را تحت تأثیر قرار داده و روند بهبودی را تسریع کند.

پیشگیری از عفونت: زخم‌های بستر در محیط بیمارستان دچار خطر بیشتری از عفونت هستند. با درمان زخم بستر در منزل، بیمار از خطرات عفونت کاسته می‌شود و احتمال بهبودی سریع‌تر و موثرتر افزایش می‌یابد.

توجه ویژه و مراقبت فردی: درمان زخم بستر در منزل توسط پرستاران مجرب و آموزش‌دیده انجام می‌شود که تمام توجه و مراقبت لازم را به بیمار اختصاص می‌دهند. این امر باعث افزایش کیفیت درمان و بهبودی سریع‌تر زخم می‌شود.

تنظیم و مدیریت بهتر زخم: پرستاران مجرب در منزل، توانایی تشخیص و تنظیم مناسب زخم را دارند. آنها می‌توانند زخم را تمیز کرده، داروهای لازم را به موقع و به درستی تجویز کنند و بانداژ بزنند.

آموزش به خانواده: هنگامی که پرستاران در منزل حضور دارند، خانواده بیمار نیز می‌توانند از آنها آموزش ببینند و راهنمایی‌های لازم را برای مدیریت زخم در آینده دریافت کنند. این امر به خانواده اطمینان می‌دهد که پس از ترخیص بیمار از بیمارستان، قادر خواهند بود به درستی به پانسمان رخم بستر در منزل از طریق توجه و مراقبت مناسب ادامه دهند.

پانسمان زخم بستر در منزل

پانسمان زخم بستر در منزل می‌تواند یک روش کارآمد برای مراقبت از زخم‌های سطحی و کوچک باشد. برای شروع، دستیابی به محیط تمیز و ابزارهای ضدعفونی شده ضروری است. در ابتدا، دستان خود را با مواد ضدعفونی کنید و سپس زخم را با آب و ملایمت شستشو دهید. سپس با استفاده از یک پارچه نرم و تمیز، زخم را خشک کنید.

به طور کلی، پانسمان را روی زخم قرار داده و با استفاده از چسب پزشکی نرم و محکم آن را به پوست چسبانید. مهم است که پانسمان به طور صحیح قرار گیرد و زخم را در معرض هوا و آلودگی قرار ندهید. همچنین، دوره‌های منظم تغییر پانسمان (معمولاً یک یا دو روز یک بار) و شرایط زخم را باید مورد توجه قرار دهید. در صورت بروز علائم عفونت، التهاب یا تغییرات ناگهانی در زخم، حتماً به پزشک خود مراجعه کنید.

فرآیند پانسمان زخم بستر در منزل نیازمند مهارت و دقت است، انجام آن توسط پرستاران متخصص در این زمینه پیشنهاد می‌شود.

بهترین پماد برای زخم بستر

بهترین پماد برای زخم بستر وابسته به نوع و ویژگی‌های زخم، توصیه‌های پزشک و تجویزات معالج است. بهترین پماد برای زخم بستر، باید برخی ویژگی‌های کلیدی را داشته باشد. اولین و مهمترین ویژگی، خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بودن است. زیرا زخم‌های بستر ممکن است به عفونت مستعد شوند و نیاز به تسکین التهاب و مهار رشد باکتری‌ها دارند. در زیر، چند نوع پماد خارجی که معمولاً برای درمان زخم استفاده می‌شود را بررسی می‌کنیم:

پماد فوسیدیک اسید: این پماد حاوی مواد ضد باکتری و ضد التهابی است.

پماد سیلور سولفادیازین: این پماد می‌تواند به مرطوب‌کنندگی زخم کمک کرده و فرآیند التیام را تسریع نماید. همچنین بهترین پماد برای زخم بستر برای سالمندان است.

پماد کالاندولا: این پماد حاوی گل همیشه بهار به عنوان یک ضد التهاب و ضد عفونی کننده موضعی معروف است.

پماد نئودرم: این پماد حاوی ابوخلسا (هوا چوبه)، عسل و روغن زیتون است. برای درمان زخم‌های عفونی، التهابی و قرمزی پوستی استفاده می‌شود.

پماد کلوپلاست کامفیل: این نوع پماد بهترین پماد برای زخم بستر، حاوی مواد اصلی کربوکسی متیل سلولز و آلژینات کلسیم می‌باشد. برای تسکین التهابات پوستی، ترمیم زخم‌های سطحی و تسریع فرآیند التیام استفاده می‌شود.

پماد زینک اکسید: پماد زینک اکسید یک پماد موضعی است که شامل ماده‌ی فعال زینک اکسید است. این پماد از طریق تماس مستقیم با پوست عمل می‌کند و به عنوان یک محافظ پوست و ضدعفونی کننده موضعی عمل می‌کند.

پماد موپیروسین: این نوع پماد دارای خاصیت ضدباکتری است و می‌تواند به کاهش و یا از بین بردن باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا مرتبط با آن‌ها کمک کند. برای درمان عفونت‌های جزیی پوست کاربرد دارد.

پماد ژانوس ژانوهیل: این پماد حاوی عسل و ویتامین A است. برای تسکین درد، التهاب و بهبود زخم‌های سطحی استفاده می‌شود. کاربرد اصلی این پماد در درمان زخم‌های دیابتی و زخم‌های پس از درمان لیزری است.

راه‌های ارتباطی با موسسه پرستاری توانبخش

شماره تماس ۱: ۶۶۹۲۳۹۳۷-۰۲۱

شماره تماس ۲: ۶۶۵۶۴۲۲۳ -۰۲۱

ایمیل : info[at]tavanbakhsh.com

سایت توانبخش: https://tavanbakhsh.com/

خدمات سایت توانبخش: https://tavanbakhsh.com/services

نشانی : تهران، بلوار کشاورز، خیابان جمالزاده شمالی، پلاک ۳۰۵، طبقه دوم، واحد ۱۴

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098083

دیگر خبرها

  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • نریختن اشک هنگام آرایش با چند ترفند عالی
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ده‌روسی: برای بردن لورکوزن با آلگری مشورت کرده‌ام!
  • (ویدئو) نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده
  • میلان ۳-۳ جنوا: روسونری بردن را فراموش کرده!
  • نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده (فیلم)
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد