Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرد خشن که به خاطر سرد بودن چای روی همسرش بنزین ریخته و او را زنده‌زنده سوزانده و کشته است در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

این مرد خشن در اعتراض به سردی چای زنش را سوزاند و کشت، اما دخترش گفت راضی به قصاص پدرش نیست.

تشکیل پرونده

پرونده قتل این زن سیاه‌بخت یک سال قبل تشکیل شد و ماموران که با گزارش حراست بیمارستان در محل حاضر شده بودند زن جوان به نام لیدا را تحت بازجویی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زن به پلیس گفت شوهرش روی او بنزین ریخته و او را سوزانده است. لحظاتی بعد از این گفته‌ها بود که زن جوان بر اثر شدت سوختگی جانش را از دست داد.

پلیس تحقیقات خود را آغاز کرد و متوجه شد بین لیدا و همسرش محمود از سال‌ها قبل اختلاف وجود داشته و آنها از زوج‌های ناسازگار بوده‌اند.

محمود که ابتدا مدعی بود زنش خودسوزی کرده است در بازجویی‌های تکمیلی به قتل اعتراف کرد و گفت: من و لیدا سال‌ها قبل با هم ازدواج کردیم. از همان ابتدا با هم اختلاف داشتیم و درگیر بودیم اما لیدا باردار شد و ما تصمیم گرفتیم به این زندگی ادامه بدهیم. وقتی دخترمان به دنیا آمد هر چند انتظار داشتیم زندگی‌مان تغییر کند و بهتر شود این‌طور نشد و درگیری‌های ما ادامه داشت.

متهم ادامه داد: من و لیدا بارها درگیر شده بودیم اما در آخر همه چیز با آشتی تمام شده بود. تا اینکه روز حادثه لیدا برایم چای آورد، چون چای سرد بود عصبانی شدم و گفتم آن را عوض کند. سر همین موضوع با زنم جرو‌بحث کردیم. وقتی لیدا جوابم را داد بیشتر عصبانی شدم و این‌طور بود که روی او بنزین ریختم. البته قصدم کشتن او نبود.

بعد از گفته‌های متهم و با توجه به شکایت اولیای دم پرونده علیه او تشکیل و محمود با صدور کیفرخواست برای محاکمه به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران معرفی شد.

گفته‌های دردناک دختر مقتول

در جلسه رسیدگی به این پرونده ابتدا کیفرخواست علیه متهم خوانده شد. وقتی نوبت به اولیای دم رسید ابتدا مادر مقتول در جایگاه حاضر و خواستار صدور حکم قصاص شد. در ادامه دختر مقتول در جایگاه قرار گرفت. او گفت: بعد از مرگ مادرم زندگی من دگرگون شده است. من راضی به اعدام پدرم نیستم اما دلم نمی‌خواهد او بدون مجازات بماند. من دختری هستم که در نوجوانی و ابتدای زندگی مادرم را از دست دادم و این اتفاق به خاطر پدرم افتاد. حتی نمی‌توانم تصمیم بگیریم باید چه برخوردی با پدرم بکنم. با این حال راضی نیستم او بدون مجازات بماند، اما قصاص هم نمی‌خواهم.

اعترافات متهم عصبانی

وقتی نوبت به متهم رسید او اتهام قتل را قبول کرد و گفت: من و لیدا سال‌ها بود که با هم اختلاف داشتیم. او می‌دانست من وقتی عصبانی می‌شوم کنترلی بر رفتار خودم ندارم به همین خاطر هم دست به خشونت می‌زنم با این حال به رفتار آزاردهنده ادامه می‌داد. روز حادثه به خاطر اینکه چای سرد بود با هم جرو‌بحث کردیم. من مقداری بنزین از پمپ بنزین خریده بودم تا داخل باک موتورم بریزم، وقتی با لیلا بحث کردیم از عصبانیت روی او بنزین ریختم و بعد فندک زدم. یک‌دفعه لیدا شعله گرفت. بلافاصله پشیمان شدم و سعی کردم آتش را خاموش کنم بعد از اینکه آتش خاموش شد دیدم شدت سوختگی زیاد است، بلافاصله او را به بیمارستان بردم و ساعاتی بعد هم جان داد.

متهم گفت: اتفاقی که افتاده به شدت من را تحت تاثیر قرار داده است. خیلی ناراحتم و از کرده خودم پشیمان هستم و درخواست بخشش دارم.

در ادامه وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت و دفاعیات خود را مطرح کرد. سپس هیات قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

اعتمادآنلاین

منبع: فردا

کلیدواژه: سرد بودن چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صحبت‌های آتشین هاشمی نسب در میکسدزون
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • وقوع سه همسرکُشی در مشهد
  • شب هولناک در مشهد / جزئیات ۳ همسرکُشی
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!